ЛюбJй малечJ

Валентина Вересоцкая
Мишка, білка і зайчатко
Полягали в лісі спати
Їм наснилися звірята
Вовк, лисиця, ведмежата
Вони радо їх вітали
Ласощами пригощали
І цукерки, і банани
І горішки у кармани
Звірі вранці все поїли!
І взялися враз за діло!
Повмивались. Повбирались
І до друзів знов зібрались.

Тож малеча маму слухай!
Будуть в тебе гарні друзі!
Мама купить собачатко
Татусь кролика, зайчатко!
В лісі будете гуляти
І казки розповідати!

26.04.22р  Київ