соловйова пропоносило

Бурундукъ Чипендейл
Як попутав береги
соловйов в ефірі,
йдуть до нього вороги,
три або чотири.

Принесли вони йому
портрета Бандери
й кажуть зразу по тому:
"Клята ти холеро!

Ми готовились давно
до цієї дії,
бо, собаче, ти, лайно,
нам не дав надії!

То ж несемо ми тобі
10 Бандер-смузі,
3 обріза у гробі
й тищу куль в картузі.

А ще взяли із собою
ми чимало дурі.
Готувались ми до бою
й грати на бандурі.

(Будеш нюхать до одурі
під візитку Яроша,
бо немає краще дурі,
ніж з дурмана м'якуша.)

Зараз ми тебе, москаль,
навчемо скакати.
А не схочеш, то, нажаль,
виженемо з хати!

Бо ти, наволоч погана,
брешеш із екрана.
Буде тут тобі хана,
а нам буде шана"...

Тут проснувся соловйов
У поту холоднім.
Та й такого намолов
із своїй безодні...