АнскомерОл

Граффф Оман
АнскомерОл дунфУрту
АферзхАйер
ДифилимУр
дебОрон дедельфЕс
КамарамУстер лЮтэсэн
БублАйер
салторимУссэн эгги
АмпермЕсс

ЗингрАсста граттафОин
ЭббисфОнор
ПахолтонОттор
лИмисэн ззэй ззу
ХулдАппа рси кулвАта
АкримОин
Дун сунтилифалОнта
Гриммфпулл джУ