Надежда

Ана Величкова
                Болгарский
                Мир и Люди

               
                Н А Д Е Ж Д А

                И пак е Великден!
                Камбаните бият.
                Възкръсна
                Надеждата свята.
                Венец
                от цветята априлски
                тя вие
                за радост и мир
                на Земята.

                Ана  Величкова