Не питай мене

Айрина Рыжая
Не питай мене «Як ти?»,
бо краще не знати.
Третя година ночі
– лягай просто спати.
Не бажаючи мені зовсім
ніяких снів.

Мені б щось тобі відповісти,
але не вистачає слів.

Зовсім.

Ти – моя двадцять третя осінь,
яка ще має прийти.
Тож, давай о восьмій?
Минулого збирати крихти.

Згадувати нас,
які тільки зустрілись вчора.
Жаль, що вже пройдений час
не знайде свого повтору.

І твої останні обійми
залишаться десь у лютому.
Не питай мене «Як ти?»,
бо моє кохання обернеться
почуттям люті.