Моя Украина

Любовь Улуру
               
                Моя рідна країна,
                Ти півуча, квітуча,
                Чарівна Україно,
                Духом сильним могуча

                І усмішки красунь,
                Млосні ніжні повіки,
                Викликаючи заздрість,
                СерцЯ гублять навіки.

                Сонце, неба блакить
                І зелені лани,
                Вспам`ятаєш на мить
                Ті пахучі луги

                І затримуєш погляд,
                ДивишсЯ вдалину,
                А печаль знов нахлине..
                Бачуть очі війну..

                Пов`язав талісман
                на руці, на зап`ястя,
                Ти любов і турботу
                Дарувала мені.

                Я бажаю завжди
                Мира, злагоди, щастя,
                Більш ніколи не чути:
                "Боже.. Я у вогні.."


               Вариант на русском языке:


                Ты сторонка моя,
                В цветах, в пахнущих травах,
                В нежных каплях дождя,
                И зелёных дубравах.

                И улыбки красавиц,
                Нежно-томные веки,
                Вызывают лишь зависть,
                СердцА губят навеки.

                Солнце, с ним хоровод,
                неба синь, облака,
                И вдали окоём
                зеленеют луга.

                Ты задержишь свой взгляд,
                Устремишь его вдаль,
                Но нахлынет опять
                Безутешна печаль

                Повязав талисман
                на руке, на запястье,
                И любовь, и заботу
                Подарила ты мне.
 
                Я желаю всегда
                мира, радости, счастья,
                Никогда чтоб не слышать:
                "Боже мой.. Я - в огне.."


     22 апреля 2022


                Фото из интернета.