От i все

Олег Скороход
От і все.
Скінчився цей день.
Нас несе.
Натхнення до нових пісень.
Я і ти.
Два світи.
Інь і янь.
Поміж нас тонка грань.

От і все.
Залишаємо вас.
Душі трохи зле.
Але прийшов час.
Небокрай,
Зустрічай.
Ти і я
"Полиск" наше ім'я.

Повернемось знов обов'язково.
Нова музика, проникливе слово.
Мрії здійсняться у кожного з нас.
Ми маєм надію, настане той час.

От і все.
Скінчився цей день.
Нас несе.
Натхнення до нових пісень.
Я і ти.
Два світи.
Ти і я.
"Полиск" наше ім'я.