Ты Свет

Евгений Николаевский
Ты Свет

Ты Свет, и темноте не затмить Тебя.
Ты Добро, и злу не одолеть Тебя.
Ты Слово, и глухоте не заглушить Тебя.
Ты Святая Троица, и Ты там,
Где трое вместе во имя Твоё.


Thou art Light

Thou art Light, and darkness can’t darken Thee.
Thou art Goodness, and evil can’t overcome Thee.
Thou art Word, and deafness can’t muffle Thee.
Thou art Holy Trinity, and Thou art,
Where three are in Thy name.