Не вiддамо

Левиа
Природа оживає
І люди оживуть.
Відродяться із краєм
З садами зацвітуть.
Душа вона ж нетлінна,
Бо Богом нам дана
І Мати-Україна
Жить буде у віках.
Хай згинуть вороженьки,
Підуть у небуття,
Не віддамо ми неньки
Буятиме життя.