22, Делото - война

Величка Николова -Литатру 1
ДЕЛОТО "ВОЙНА"
Автор: Величка Николова - Литатру 1


Война свисти!...
 
А времето тик- така, към нещото, незнайното, уви...

Животът ни е твърде, твърде кратък, но *Стефан пак ще пее: "C`est la vie!"
И прасковите аромат ще пръскат, и телефоните ни ще звънят,
но дроновете няма да ни съскат, ракети бойни - няма да летят.
Ще бъде мир! Ала сърцата наши - не ще забравят делото - "война"!

А то е безполезно, а и страшно. Съсипващо, но не една страна!!!


11 април 2020
18: 50
София, България
Литатру

*Стефан (Данаилов)- най- известния български артист и т.н., наричан още: Българския "Ален Делон", който е пял песента: "C`est la vie!"