Оберiг

Бурундукъ Чипендейл
Ти вчив малих дітей любити мир
та рідних пісень радісно співати.
Та вперлись вороги у рідну хату,
і нищити пішов ти тих потвір!

Ти бачив зло. Вкраїна - цільна рана:
і Буча, й Маріуполь, й інші міста.
Але було з тобою те намисто,
що віддала тобі твоя кохана.

Вона тоді сказала: "Любий,
нехай хранить тебе цей оберіг.
Ти ворога проженеш за поріг
й повернешся до мене, мій голубе.

А я тебе чекатиму". Так буде!
Я знаю! Україна переможе!
Бо зкине з себе те ярмо вороже!
Я вірю в це! І ви надійтесь, люди!