Не залишай мене саму

Ирина Побережник
Не залишай мене саму
Серед трагедій й нелюдей.
Я бачу в душах темноту,
Вони прийшли й забрали день.

Забрали світло і весну,
Зробили пекло на землі...
Не залишай мене саму,
Я так чекаю світлі дні!

Мені потрібне це тепло
Серед агресій та війни,
Любов до світла, а "воно"
Нехай горить, як всі чорти.

(06.04.2022)