Пташка

Невская Ксения
В небо на крилах
           від болю спочити
Пташка летіла,
           жадала любити.

Очі її сумні
           змучені крижані
Не розтопити
                благаннями.

Загубила любов,
   Не знайти сліди
В темряві самоти,
   і затужила
              сама 
              затьмарена.               

Небо розкрило
       блакитні долоні,
Серце спочило,
     зігрілось поволі.

Сльзи стопили лід
       і на ввесь білий світ
Пісня пташина
            полинула,

То верталась любов,
                як сама весна,
Сонячна радісна,
Що роздає
           навкруги
                тепло своє.