До сих пор жива, не умерла!

Елена Васильева 5
Свій державний Гімн кожна нація повинна вистрадати кожним наступним поколінням, щоб кожен справжній патріот-громадянин співав його саме серцем та сльозами, а не пустим струсом повітря...