Укра! н!

Анна Любарская
! р!дна ненька - Укра!на

Вся плаче. !й не до добра.

Рос!йська вражина злет!лась

Бомбити селе ! м!ста.

! Укра!на переможе,

Бо в не! хлопц!, хоч куди...

Ми вс! молитимося будем -

Загинуть наш! вороги.



31.03.2022