До ювiлею

Юрий Милашенко
Володимиру Михайловичу
Бєбєшку до 80-річчя

Ти дожив до ювілею.
Та й забудь про нього!
Хай Господь тобі дає
Що ти хочеш-всього!

Хай ніколи не болять
У тебе суглоби.
Ні інсульту,ні інфаркту
Іншої хвороби.

А здоров'ячко твоє
З кожним днем міцніє,
Та обходять стороною
Всякі буревії.

Хай продовжиться твій вік
До кінця століття.
Щоб не знав ты не біди,
А ні лихоліття.
.