Булат..

Николай Григорьевич Закуцкий
9/21
26.03.2022
суббота

Булат
Изобретали
Не раз, не два,
Не три.

Секреты
Производства
Утратили все
Мы.

Металл нашей
Победы
Стихи идут об
Этом.

Приходит
К
Победителям
Булатной стали.

Секрет
От
Пра
Родителей..