Коли додому повертаються лелеки

Сана Серёгина
коли додому повертаються лелеки,
я вірю - ви врятуєте наш дім,
Не може бути,
щоб в таке криваве пекло
ви повернулись без надії,
буде МИР.
Життя обов'язково переможе,
розквітнуть квіти,
заколОсяться поля,
моя щаслива Україна буде жити,
щаслива й вільна,
мій народ, моя земля.

22.03.2022

сьогодні прилетіли лелеки,
повернулись живими додому...