Весеннее пацифистское стихо

Андрей Яременко Львов
Найтемніша ніч перед світанком,
в час,коли приходять кошмарі.
От наприклад,що стоїш ти перед
                танком,
а в руці у тебе тільки банка
пива,що зварили броварі.

І чи випити його,чи в ворога
                жбурнути,
результат буде такий самий-
танки розуміють лиш гранати,
як танкісти тільки мордобій.

...Тьма потрохи уступає владу,
скоро ти побачиш сон про те,
як гранатометом із засади
розстріляв колону вражих "Т"...