Крылы

Дарья Дорошко
Нестае мне ўжо сілы, стамілася моцна
Ад няроўнага ходу ўласналёсавых кроснаў.
Папрадухай палоннай тку валошкі ды клёны,
А з-пад пальцаў выходзяць бліскавіцы-праклёны...
Я стамілася моцна, нестае мне ўжо сілы.
Сніць, забыўшыся, сэрца, свае ўласныя крылы.

22.03.2022