Псалом 150

Игумен Андрей Ярунин
Хвалите Бога во святых,
Хвалите Его в силе,
Хвалите Бога во благих,
Хвалите на псалтире.
Хвалите Бога на струне,
Хвалите на тимпане,
Хвалите Бога на трубе,
Хвалите на органе.
Во гласах Господу хвала,
В кимвалах - восклицанье,
Да хвалит Господа всегда
И всякое дыханье.


2020