В одночас...

Валентина Кучмий-Жохова 2
***

В одночас зірвані з петель
і світ, і мир, і спокій…
Земля кружляє відтепер
над прірвою… Жорстокий,
кривавий двуголовий монстр!
Забув Котигорошка?!!
(Не знав, та ще й забув.) – Ну, що ж!
Це бій – не «понарошку»!!!

7 березня 2022року.