Война и Мир

Анри-Юлиан
Не ругаться нужно, а - каяться,
Удалив садомитских богов;
Когда Бог в нашем сердце прославится,
Вот тогда придёт мир и любовь.

(на Украинском)
Матюкатись не треба, а каятись,
Та розбити садомських богів;
Дайте Богу у серці прославитись,
Щоб до нас знов прийшов мирний спiв.

(на английском)
Watch your language, don't swear, only pray
And destroy any idols away;
Glorify and confess to your God,
He will send total peace, love and glod.

3/10/2022
11pm