Божа милiсть...

Алексей Ребенок
Людина - зрадить,
І покине,
А Божа милість,
Назавжди.

Кохані - зраджують,
І нині.
І так було і є завжди.

Не бійтесь смерті,
Бійтесь - жити,
Без покаяння за гріхи,
І вчиться ближнього любити.

А що ж до мене,
Я борюся за мир і спокій.
І не сплю.
І якщо завтра час мій прийде,
За Батьківщину я помру.

А Україна буде жити,
Без ворожнечі і війни.
Ми всі її сьогодні діти,
Ми зможемо перемогти.