мама, где мое небо?

Юлия Бортникова Межерицкая
Мама,где мое небо
Только мир не об этом…
Я герой не со зла

 і як я відчув серцем
не потрібно мовчати
Наступає на горло війна
Наступает весна.

 Пам'ятаєш ти ж мама
скільки років страждали,
Іди обійми

тільки богу и верой,
Так молись ему.
Первой,
У войны меня-отними.