До и после

Олеся Вильчур
В чистім полі вільний вітер
Шаленіє від свободи.
Розмаїття дивних квітів-
Подарунок від природи.
Вітер віри і надії
Розплітає травам коси.
В небі сонечку радіють
Пташечки різноголосі.
Полем стелиться стежина-
На вінку барвиста стрічка,
За горою вниз-долина.
По долині в"ється річка...
А тепер стоїть країна
Вся в руїнах.