Ти - душа моя

Григоренко Павел Глазков
 
Ти - душа моя
Я за тебе молюсь.
Її вкрасти хотять
А я, все ж, б'юсь.
З останніх сил
Проливаючи кров.
За нашу свободу
Віру Надію Любов.

За наше щастя
На жаль, вже нема...
Але ж, ми сильні
Нас ніхто не злама.
За нашу країну
Ми боремось знов.
Міста всі в руїнах
В сиренах і, кров...
Промочить всю землю
І восени...
Виростуть маки
Діти мої...