24. 02. 2022

Екатерина Голуб
Я не хочу війни, я не хочу насилля.
Я не хочу щоб хтось прикладав всі зусилля
Щоб спасти нашу неньку, щоб спасти Украіну
Щоб народ наш спасти, але ж вас надурили.

Я не хочу війни і сидіти в підвалі,
За родину трястись, бо зв’язок обірвали
Я не хочу війни,хочу мирного неба.
Поднимайтесь з колін та диктатора звергніть.