Прозр йте

Екатерина Степанова 7
Вже в нашому небі летять журавлі

Та очі печуть від тривожної ночі

Налякані діти у кожнім селі

Заплакані сильні очі - жіночі




Любов до свободи у нашій крові

Любов до землі де сади скрізь співочі

Та хочуть забрати це в нашім житті

Ще скорої смерті нам ворог пророче




Кого це рятують на нашій землі

Чи в "руского міра" зав'язані очі

Ще й руки по лікоть в дитячій крові

А ваш маразматик зі світу регоче




Та скоро світанок на нашій землі

І вам доведеться платити за злочин

Бо в наших соколів на сильнім крилі

Родина його, за них він тріпоче




За кого воюєте ви москалі

До наших земель ваші руки охочі

Та наші герої на рідній землі

Згадають вам сльози дитячі й жіночі Про