Ми молимось...

Мария Сухорукова 2
Ми молимось, щоб не було війни.
Щоб не страждали наші сини та дочки.
Щоб нам побачити ще мирної весни.
Щоб не рвали рідну землю на кусочки.

Ми молимось, щоб щезла ця війна.
Щоб Мати Божа захистила нас від зла.
Щоб правда наша навік перемогла.
Та щоб розквітла рідна Батьківщина.

Помолимось, щоб "братній наш народ".
Побачив зло, що ходить поміж нами.
Щоби поміг нам здобути війни ісход.
Щоб не страждали та не голосили мами.
01.03.2022