Вiйна!

Тарас Басюк
Війна прийшла хоч ми її не звали
Без дозволу ступила у наш край
Хай не радіють “путінські” шакали
Чекає їх тут пекло а не рай

Ми будемо боротись що є сили
Не солодко прийдеться москалям
Настромимо всіх ворогів на вили
І як навоз розкинем по полям!

Тримайся рідна ненька Україна!
Ти сильна духом, вірою міцна
За тебе всі...від Батька і до сина
Стояти будем, ти у нас одна!