Хай буде мир!

Уля Демина
Ранок почався не з кави,
Ранок почався з підвалу.
Може обстрілів досить?
Падли,вам сльоз дітей мало?

Як ми весну зустрічаємо?
Вся Україна в війні.
Знову ракети влучають,
Проте не здаємося ми!

Армія нас захищає,
Молимся щохвилини.
Хай перемога настане,
Слава тобі, Україно!