Голосую за Мир

Николай Мотков
               

Голосую за Мир
 
               
 
    Муз. М. Мотков                Сл. М. Мотков

                «Голосую за Мир»
                Заклик віри, мети і надії,
                «Vote for our World »
                Гасло миру планети Земля,
                «Голосую за Мир»
                Марші, страйки, згуртовані дії,
                Захистимо планету від аду владики Кремля,
                Спрага миру царить, надихає, вселяє надію,
            Ганьба «братському» смерчу, гібридному жаху війни,
                Подолаєм страшенну, жахливу військову подію,
            Щоби Світ не познав рокову смерть - загибель Землі!

                «Голосую за Мир»
                Чути голос всієї спільноти,
                «Vote for our World »
                Вимагають мільони людей,
                «Голосую за Мир»
                Заклик Світу, народів Европи,
              Збережем майбуття задля мирних, загальних ідей,       
                Щоб повсюди палали яскраві, барвінкові квіти,
                І Земля не здрогалась від зривів страшної війни,
                Щоб на світ народжались нащадки - онуки і діти,
                І країни не знали війскових подій на Землі

                «Голосую за Мир»
                Звучить гучно по всій Україні,
                «Vote for our World»
                Вимогає спільнота Землі,
                «Голосую за Мир»
                Сяє промінем в кожній родині,
                Захистити Державу – обов’язок, дії твої,
                Заклик ллється, лунає на захист всієї планети,
                Разом Англія, Штати, Канада, Європа, Китай,
               Спільно знищимо зброю - гармати, крилаті ракети,
                Гасло гідності, миру, надії по Світу лунай!