Кохання - 2022-2

Дмитрий Погребняк 555
Коли думки любов захватить у полон
тоді у спогадах завжди жіночий сілует
адже симпатія останній влучний є патрон
і щоб їй здатися не потрібен пістолет...
І серце чоловіка немов мішень у тирі
у нього завжди в юбці цілиться мисливець
адже коли подивитися їй у очі хитрі
нарешті зрозуміє що він мабуть щасливець...
Жіноча посмішка як влучний постріл діє
а поцілунок звісно чоловіка звале наповал
адже закохана людина пручатися не вміє
нас разом у обіймах...захлесне емоцій шквал...