Встаньмо на колiна перед Богом

Левиа
Встаньмо на коліна перед Богом
За країну нашу чарівну.
Чути скрізь вже материнський стогін
І пролито не одну уже сльозу.

Лютий ворог рветься у домівку,
Лізе наче дуже підлий гад.
"Братом"називав себе од віку,
Та хіба ж так поступає брат???

Хоче закувати нас в кайдани,
Нав'язати волю лиш свою
Ми ж молитись Богу станем
Щоб поганську відвернув орду.

Голіаф убитий був Давидом,
Впав він від простого камінця,
Та якщо Господь твоїм є гідом-
Проведе тебе Він до кінця!

Він Один надія і опора
У Його руці пани й царі,
Що для нас той лютий ворог
Якщо Він за нас а ми у Нім!!!