Йде в йна

Екатерина Твердохлиб
Ви лоханулись російскі брати
Хто вам сказав на нас війною іти?
Чи ви забули пророчі слова
Смерть жде  того, хто несе нам меча.
Нам е опорою рідна земля,
Ратна слава дідів козаків
Обережні чари древніх волхвів.
Ви не здолаете нас у бою
Ми боронимо землю свою.
Безсоромна путінська сіра орда
Весь мій народ тебе проклина.
Бійтеся сліз й плачу наших жінок
Їхні мужі дадуть вам урок.
Проженуть вас аж до стін Кремля
Сором й ганьба на вас чека!!!
25.02.2022