Руки геть!

Татьяна Бонд
Руки геть від України.
Всохне хай рука Кремля", -
В ці непевні дні, години
Промовляє вся земля.

"Руки геть від України.
Час об"єднання настав.
Сильні ми, коли єдині
В захисті свобод і прав!"

"Руки геть від України" -
Це найбільша із вимог.
Знає кожна хай людина:
З нами світ і з нами Бог!