Весна вже йде

Галина Чехута
Сьогодні сонечка нема,
І радість зразу десь поділась.
Чи знов повернеться зима?
Весна немовби притаїлась.

А скільки вже було надій,
Від снігу виснажилось серце.
Прийди вже, Весно, і зігрій
Душі схвильоване джерельце!

Прийди скоріше, день ясний!
Весна ж без тебе не почнеться.
Іди теплу назустріч, мрій
І, може, щастя усміхнеться!

В душі передчуття росте…
Спішу скоріше на терасу…
Весна вже поруч, вже іде!
Не стримати перебіг часу!