***

Валентина Кучмий-Жохова 2
Віти – мов руки підтримки,
всюди – привітом в вікні!
Кожного дня, без зупинки
носять вітання мені.

Скільки ж в вас мудрої осені!
Скільки любові весни!
З прірви зими підносили
Ваші зелені листи!

21 лютого 2022 року.