***

Роман Чикалов
Ну що ж ти рідна моя сумна,
Залякана знову шорохом ночі.
Я знаю, що нам не потрібна війна,
Але давній брат, нажаль, тепер ворог.

Він хоче забрати твою незалежність,
Твою ясну вроду, природу твою.
Забрати сміливість, історію, гордість,
А потім залишити в світі одну.

Але, моя рідна, я знаю, ти сильна,
Могуча, смілива, співуча країна.
За те я тебе покахав у дитинстві,
Бо звати тебе - Україна!