Весна - 2022

Дмитрий Погребняк 555
Мабуть я закохався в інопланетянку
адже у неї квіти вплетені в волосся
і на прощання дала слізно обіцянку
повернеться...мені точно не здалося...
Мабуть я закохався в неї до нестями
адже вона ще дуже часто сниться
хоча лице я пам'ятаю лише місцями
і хочеться...у очі знову подивиться...
Мабуть я закохався у боже це створіння
адже у неї красота також внеземна
від неї навіть у ві сні нема спасіння
і дочекаюсь...бо знаю що ім'я її весна...