Циклiчнiсть кровообiгу у тiлi

Катерина Жебровська
Циклічність кровообігу у тілі…
До ноти нота, падають у Вир…
Промінчики веселі, мерехтливі
Дарують Світло Світові, і тінь…

Тональності розбіжностей і зіткнень…
Довірливість… Тривожність… Хвилі змін…
По той бік і по цей бік – Божі діти…
Невідворотність суджених прозрінь…

Означення мелодій… Ритм емоцій…
Усе, що є, заплетено в Життя…
Любов тримає непорушно осі…
Піднесення… Пробуджена Земля…

13.02.2022
Герке О. (фортепіано)