Дорога Невiдоме Кiлометри

Катерина Жебровська
Дорога… Невідоме… Кілометри…
Прискорення… Під гору… Вгору… Колом…
Пульсація Єства… Пріоритети…
Щось вперше… Щось востаннє… Вибір… Доля…

Незвідане… Небачене… Шалене…
Покликання… Упевненість… Бажання…
Прискорення крізь світле, сіре, темне,
Нанизане на мить світосприймання…

Зустрічна смуга… Межі… Заборони…
Прискорення… Натиснення на гальма…
Азарт і страх виходять через пори…
Скажений скрегіт… Пустота прощальна…

13.02.2022
Герке О. (фортепіано)