Пустош

Росен Русев
Автор: Р. Русев

Днес не вали,
душата остана сама,
сънувам,
а в сънят не боли,
но винаги болка остава.
Низ от случайности,
продънени джобове,
живот без пари
и приятел,
който вече го няма.
И понякога,
просто така,
мъглата се спуска
и скрива от тебе живота,
в съня ти пътят поел,
събудено време оставил
и нощ, от която долавям
нагарчащи нотки.
и пустош...