Простiр Свiтлом напоeне тiло

Катерина Жебровська
Простір… Світлом напоєне тіло…
Неймовірно легке відчуття…
Чи Єство моє в Небо злетіло?
Чи розкрилась моя Глибина?

Сила… Радість… А звуки! А барви!
Так буває? Ген поруч – Земля…
Декорації? Маски? Вистави?
Відбувається сон чи Життя?

Все, що є, є, як я – поза Часом…
Я – в Усьому… Усе – Джерело…
Відчуваюсь Пробудженням-Святом…
Навсібіч і крізь мене – Любов…

21.12.2021