Уламки перестиглих снiв-уявлень

Катерина Жебровська
Уламки перестиглих снів-уявлень…
Відлуння тризн…
Забута грань між славою й безслав’ям…
Розм’яклий віск…

Від розпачу до розпачу – печалі…
Обійми кривд…
У глибині – приховані Граалі
І тлін вериг…

Пробудження… Блакитне над кривавим…
Земні жнива…
Причастя до своїх серцевих таїн…
Любов… Життя…

08.12.2021