Ти - коло

Руис Ромедиос
Ти - коло, навколо мене,
Питаєш мене, чи тепло,
Чи слово твоє вогнене,
Чи сум мій крихкий, мов скло.

Звикаєш до мого зверя,
Я - до твого імені.
Ти створюєш в стінах двері,
І чари чаруєш в мені.

Як скаже хтось більш не треба
Стрибати, та стрибне знов.
Питаєш, чи люблю тебе.
А я вже не вірю в любов.