Я хочу миру!

Валентина Вересоцкая
Я хочу миру! Щастя! Любові!
На небі яснім щоб засяяли зорі!
Хмарки щоб розвіялись, розійшлися
Мрії дитячі щоб наші збулися!
Ми були дружні, щасливі, веселі
Сонечко сяяло в кожній оселі!
Щоб мама вранці до школи водила
Разом з татусем на працю ходила
Я хочу дитинства! Я хочу тепла!
Щоб мрія про МИР збулася моя!
Дорослі! Скажіть А у вас діти є?
Як вони бачать майбутнє своє?
Вибух снарядів... Розвалені хати...
Гляньте їм в очі... Бо ви їхні тата...
Всі діти Планети не хочуть війни!
Прошу!Обіцяйте! Скажіть слово  <НІ!>

18.02 22р КИЇВ