Любов це не просте рiшення - 2022

Дмитрий Погребняк 555
Надія нас змушує рухатися далі
адже любов ароматом сім'ї тхне
ми маємо ще вибір в своєму арсеналі
і рішення нам звісно серце натякне...
Надія нас змушує рухатися далі
адже любов в наших очах росте
ми знаємо що почуття не досконалі
і рішення нам треба зробити не просте...
Надія нас змушує рухатися далі
адже любов відтоді квіткою розквітне
ми віримо що щастя чекає у фіналі
і рішення нам схочеться прийняти вірне...