Зимовий етюд - 2022-2

Дмитрий Погребняк 555
Надвечір снігу зовсім не чекали люди
не знали що із вітром з'явиться і віхоло
від цього білі крихти літають всюди
а ще і у дерев повітрям гілки тіпало...
А може як належне так зима хазяйнувала
і дуже щільно снігом застилала ще дорогу
але їй і цього вже показалося замала
адже і пагорби виростали теж потроху...
Не дивно що біля бордюру кучугури
ретельно нерозталий лід приховують
і видно в темряві ледь помітні дві фігури
не йдуть впевнено а скоріше пританцьовують...